dance f!t

Wat is dance f!t

Geen zin om tussen jonge kinderen of pubers te staan en ook geen behoefte aan moeilijke choreo’s, maar gewoon zin om te bewegen. Wij begrijpen je helemaal. Dance F!t biedt iedere week simpele danspassen gecombineerd met pilates en krachttraining. Heerlijk om een uurtje te ontspannen. Er wordt afgewisseld met het concept ‘’follow the leader’’, krachttraining, stretchen en zo nu en dan een simpele choreo. Het doel van de les is voornamelijk dat je aan het bewegen bent op een ontspannen manier.

TARIeVEN/
ABONEMENTEN

In onze studio hanteren wij verschillende abonnementen. Hieronder vind je onze prijzen.

}

1 uur per week

25 Euro per maand
}

2 uur per week

32,50 Euro per maand
}

Onbeperkt per week

40 Euro per maand
l

Inschrijfkosten

De inschrijfkosten bedragen 10 euro per gezin.

Jaarbetaling

Geen zin in een maandelijks rompslomp en behoefte om het abonnement in één keer te betalen. Heel fijn dan ontvang je van ons ook nog eens 10% korting over het totale bedrag.

Gezinskorting

Het kan natuurlijk voorkomen dat er twee kinderen uit één gezin het leuk vinden om te dansen in onze studio. Vandaar dat wij gezinskorting geven. Dit houdt in dat elk volgend gezinslid die zich aanmeld bij de studio 5 euro korting krijgt op zijn/haar abonnement.

De dance f!t lessen
worden verzorgd door
celine en joey

ROOSTER

Dinsdag

20:00 – 21:00 uur Dance F!t 30+

Inschrijven

Enthousiast om te gaan dansen of om je zoon/dochter aan te melden in de studio? Stuur ons dan even een berichtje. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Wij begrijpen dat je natuurlijk eerst wilt proberen.

Contactgegevens

Adres

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen

E-mailadres

Kloosterweg 1,
6412 CN Heerlen